Pezal Family hűségpont rendszer

Ki veheti igénybe?

A hűségpontokat csak a www.tukorgep.hu oldalon regisztrált vevőknek tudunk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem tud hűségpontokhoz jutni. Viszonteladók nem vehetnek részt a pontgyűjtésben.

Hogyan gyűjtheti a pontjait?

Minden vásárláskor a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhat vagy folytathatja tovább a pontgyűjtést.

A pontokat akciós termékekre NEM tudja beváltani. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Meddig használhatja fel a pontokat?

A hűségpontokat két hónapig (60 nap), a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheti és felhasználhatja. Két hónap után a fel nem használt pontok törlődnek.

A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

A bruttó részösszegből számítva, annak ezred részéért jár egy pont, tehát minden 1000 Ft után 1 db.

Fontos, hogy különböző termékekre különböző mennyiségű hűségpont használható fel maximálisan.

Hűségpontok beváltása, jóváírása

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután az áru kifizetésre került. ( Tehát a pontok csak a rendelés állapotának teljesített-re állítása után lesznek felhasználhatók). A vásárlások során a pontjai összeadódnak, amit részben vagy egészben, két hónapon belül bármikor felhasználhat. Pontjai egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓKOM – HŰSÉGPONT menüpont alatt kap tájékoztatást.

A pontokat a PÉNZTÁRBAN a KEDVEZMÉNYEK BEVÁLTÁSA menüpont alatt válthatja be. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. Írja be pontjaiból mennyit szeretne felhasználni. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a hűségpontokat.

Abban az esetben, ha a megrendelt csomagját nem veszi át és az visszaküldésre kerül, az összes pontját töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság.

Legyen Ön is regisztrált vásárlónk, és éljen a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

 

Üdvözlettel:

Tükör-Gép kft. csapata