CASCADE BLACK ART 3,5 kW CWH12TBA82

CASCADE BLACK ART 3,5 kW CWH12TBA82
CASCADE BLACK ART 3,5 kW CWH12TBA82
Ár:
279.900 Ft(220.394 Ft + ÁFA)
Cikkszám:
CWH12TBA82
Elérhetőség:
Raktáron
Szállítási idő:
2-4 nap
Hűségpont:
280 pont
Mennyiség:
db

Cascade BLACK ART

a hűvös elegancia

Energiaosztály: A++/A+

SEER: 6,1

SCOP: 4,0

Hűtő teljesítmény (névl): 3,5 kW

Fűtő teljesítmény (névl): 3,6 kW

Maximális csőhossz: 15 m

Garanciális időszak: 5 év

Kültéri méretek: 777*498*290 mm

Beltéri méretek: 698*250*201 mm

Működési hőmérséklet (hűtés): 0 – 53 °C

Működési hőmérséklet (fűtés): -20 – 30°C

Folyadékcső méret: 6,35 mm

Gázcső méret: 9,52 mm


elegáns megjelenés

A Cascade BLACK ART modern formatervezésű beltéri egysége bármilyen környezethez illik.

 

3D légáram

A 4 irányú légterelés lehetővé teszi a helyiség egyenletes hűtését, legyen a helyiség bármely részébe is felszerelve a BLACK ART beltéri egysége.  

rejtett kijelző

A BLACK ART rejtett kijelzője az ideális megoldást kínálja, mivel kikapcsolt állapotban szinte észrevehetetlen.  

beépített gázszivárgás érzékelő

A maximális biztonság érdekében a BLACK ART beltéri egysége gázszivárgás érzékelővel lett felszerelve, amely a hűtőközeg esetleges szivárgásakor azonnal figyelmeztető jelzést küld.  

fűtés -20°C-ig

A klímával való fűtés ma már nem luxus, hanem gazdaságilag indokolt megoldás. Legyen akár -20 °C odakinn, ez a BLACK ART klímának nem okoz gondot, képes probléma nélkül egyenletes meleget biztosítani.  

„I set” funkció

Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.  

ECO üzemmód

Egyetlen gombnyomással indítható az ECO üzemmód. A berendezés gyorsabban hűti le a helyiséget, majd alacsonyabb fordulatszámmal működve a kívánt szinten tartja a hőmérsékletet. Az ECO üzemmód használatával akár 30%-os energia megtakarítás is elérhető.  

4 in 1 szűrő

A beltéri egységben 4 az 1-ben szűrő található, melynek elemei: 1 - Katalizátor szűrő (eltávolítja a formaldehidet és más illékony szerves vegyületeket, valamint a káros gázokat) 2 – Katekin szűrő (lebontja a baktériumokat és a kellemetlen szagokat) 3 – Aktív szénszűrő (elnyeli a levegőben lévő részecskéket és szagokat) 4 - C-vitamin szűrő (kitölti a levegőt a C-vitaminnal, ami erősíti az immunrendszert és jót tesz a bőrünknek).  

öndiagnosztika

A készülék folyamatosan ellenőrzi az egységek állapotát és rendellenesség esetén kijelzi a hibakódot a probléma gyors elhárítása érdekében.  

szuper csendes

A beltéri egység zajszintje mindössze 18 dB, ha a ventilátort alacsony sebességre állítjuk.  

„I feel” funkció

A távirányítóba beépített érzékelő biztosítja a nekünk leginkább megfelelő hőérzetet. Helyezzük oda, ahol a legtöbbet tartózkodunk.  

wifi vezérlés

Okostelefonról, wiFi segítségével a világ bármely pontjáról egyszerűen vezérelhető a beltéri egység. Sőt, akár csoportba is tudja illeszteni a berendezéseit.  

öntisztító funkció

Nincsenek többé kellemetlen szagok. Az automatikus öntisztító funkció kiszárítja a klímakészülék belső felületét, megakadályozva ezzel a penészgomba megtelepedését.  

éjszakai üzemmód

A nyugodt éjszakai alvás nem elérhetetlen többé. A Cascade BLACK ART biztosítja ehhez a kellemes környezetet a levegő túlhűtésének, vagy túlfűtésének megakadályozásával.  

anti-cold air

Fűtés üzemmódban a beltéri ventilátor sebességét az elpárologtató hőmérséklete határozza meg. Csak akkor kezd el működni a ventilátor, ha a hőmérséklet elég meleg, ezzel is megakadályozva a hideg levegő beáramlását a készülék bekapcsolásakor vagy leolvasztás után.  

komfortos hűtés

A levegő páratartalmának szabályozása az Önnek leginkább megfelelő beállítások szerint.  

smart air flow

A funkció beállításával hűtés üzemmódban a légterelés felfelé, fűtés üzemmódban lefelé irányul.